Nettisivumme on avattu!

Yhteistyössä Järvipohjanmaan ammatti-instituutin opettajan, Tapani Ala-Mutkan ja hänen oppilaittensa kanssa luodut nettisivut on nyt avattu!

Toivomme sivujen tavoittavan mahdollisimman laajasti Fagerkullafestien ystäviä ja uusia tuttavuuksia, toivonmukaan uusia Festien ystäviä! Pyrimme pitämään nettisivut ajantasalla ja yhdistyksen pysyvänä, virallisena tiedostuskanavana.

Nettisivujen ohessa kannattaa seurantaan ottaa myös sometilimme Facebookissa ja Instagrammissa, joissa tapahtuu myös välittömämpi päivittäminen kuvien ja kuulumisten osalta. Mikäli olet kiinnostunut Festitiimin ja/tai yhdistyksen toiminnasta, ota rohkeasti yhteyttä! Tavoitat meidät parhaiten laittamalla sähköpostia osoitteeseen fagerkullafest@gmail.com tai soittamalla, joko jollekin yhdistyksen hallituksen jäsenistä tai yhteystieto-sivulta löytyvään numeroon.

Jos haluat seurata, mitä sometileillämme tapahtuu, kannattaa liittyä tiliemme seuraajaksi tai ottaa seurantaan ainakin seuraavat hahstagit #fagerkullafest #luovaaevankeliumia #fagerkullanpappila #lehtimäenvanhapappilafagerkullary!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *