F A G E R K U L L A F E S T  2 0 2 1  –  T E R VE T U L O A

Fagerkullafestit vietetään jälleen vuoden tauon jälkeen yleisötilaisuutena, osana Ränkiviikon ohjalmaa, keskiviikkona 7.7. klo 18 alkaen Fagerkullan vanhan pappilan pihapiirissä. Liput ovat myynnissä ennakkoon Liveton nettikaupassa. Lipun hinta on 15 €, alle 16 vuotiaat pääsevät sisään ilmaiseksi.

SUORALINKKI LIVETON LIPPUKAUPPAAN

Vastarempatulle Fagerkullalavalle nousevat yhteiskokoonpanoin: Jukka Leppilampi, Tove Wingren-Leppilampi, Jukka Tolonen, Hillel Tokazier, Jippu & Benjamin Roth, Olli Helenius, Kaarle Mannila ja Mikko Härkin, sekä Marko Isolehto & Priesthouse ensemble.

Festeillä on esillä taidetta ja lapsille varattu ajankulua pappilan pihapiiriin.  Tarjolla on tuttuun tapaan myös purtavaa.


KÄYTÄNNÖN VINKKEJÄ FESTEILLE SAAPUVILLE
  • Suosittelemme ennakkolipun hankintaa sisäänpääsyn ruuhkautumisen välttämiseksi.
  • Varsinainen paikoitusalue sijaitsee läheisellä pellolla, noin 450 m kävelymatkan päässä pappilan pihapiiristä – varaudu kävelemään kevyenliikenteen väylää pitkin ja pappilan mäen varsin tiukkaan nousuun!
  • Inva- ja jättöparkkialue sijaitsee pappilan pihassa, jonne voi käydä saattamassa festivieraat, joille kävelymatka parkkipaikalta tai nousu pappilan mäelle voi olla turhan rankka tai haastava.
  • Vessoja festivieraille löytyy pappilan pihapiiristä ulkohuussin lisäksi pari bajamajaa, osoitettu puskapissapaikka, sekä peltoparkkialueelta puucee. INVA-vessaa emme valitettavasti pysty tarjoamaan festialueella.
  • Festit ovat ulkoilmatapahtuma – varauduthan sään mukaisesti ja myös kesäillan hyttysiin! Mikäli sää on selkeästi sateinen, Festit pidetään Lehtimäen kirkossa, joka sijaitsee noin 1 km päässä Fagerkullan pappilasta.

 

Festeillään turvallisesti – ethän osallistu sairaana tai oireisena tapahtumaan.
noudatetaan vallitsevia viranomaissuosituksia ja tapahtumajärjestäjän ohjeita. Huolehditaan hyvästä hygieniasta ja asianmukaisista turvaväleistä.